Svømming

Det er vigtigt at lære at svømme

Jetsmark Idrætscenter ligger kun 9 kilometer fra Blokhus strand, hvor turister og lokale hvert år valfarter til for at bade i vesterhavet. De lokale skoler og institutioner benytter alle centrets bassiner, hvor børnene lærer at svømme – her i centret er der altid en livredder arbejde. 

Ønsker du at lære at svømme, så meld dig ind i den lokale svømmeklub JET, som har forskellige hold indenfor nybegynder og øvede. Der afholdes poolparties, svømmekonkurrencer og andre events, hvor vand er omdrejningspunktet.


Den Store Svømmedag

Den Store Svømmedag er en dag, hvor svømmeklubber og svømmehaller samarbejder om at holde dørene åbne for alle (med gratis indgang), der har lyst til en dukkert og svømme så langt de kan og vil i tidsrummet 10.00-16.00. 

For arrangementsstederne gælder det om at holde tungen lige i munden og få talt alle de meter, der bliver svømmet sammen, samt få talt sammen hvor mange personer, der hopper en tur i vandet denne dag. Disse to tal skal meldes ind løbende til SVØM Danmark en gang i timen hele dagen. På den måde kan vi hele dagen se, hvordan det går ude i de forskellige haller og se hvem vi kan kåre som nummer et, to og tre.

Vi glæder os til Den Store Svømmedag 2023, som afholdes i efteråret – mere herom efter sommerferien.

En person, der ikke er afvasket, forurener 200 gange så meget som en afvasket person