Sport & Fritid

Gode grin og fællesskab er noget vi laver sammen

Sport og fritid – to ting der ofte smelter sammen…gerne med de gode relationer og minder for livet. Her i centret har vi mange frivillige foreninger, som hver dag skaber netop disse muligheder for brugerne.

Jetsmark Idrætscenter danner rammen – har du lyst til at være med til at fylde den ud? Måske har du en idé til en fed aktivitet, som skal se dagens lys? Kontakt Anette på ac@jic.dk – sammen finder vi løsninger!

Psst: Filmen til højre viser “Badminton på vand”, som er en bane du kan leje gennem DGI Nordjylland. Banen bor til dagligt her i centret, derfor har vi ofte events, hvor du kan komme og prøve den. 

Følg også vores facebookside – der laver vi begivenheder løbende…måske skal du prøve badminton på vand?

Vi er snart færdiiiiig...

Vi har været i arbejdstøjet og renoveret i længere tid – altså rigtig lang tid. Men nu kan vi se en ende på det. Det bliver intet mindre end fantastisk! Vi glæder os til at vise jer alt det nye! Nye farver, nyt springcenter, ny cafe, nyt køkken, nye mødelokaler, nye fællesrum og -arealer. Renoverede haller og kælderen har fået en KÆMPE overhalning. Til efteråret holder vi et brag af en åbningsfest…og du er selvfølgelig inviteret!