Teamleder til Café Norma søges  

Det nyrenoverede Jetsmark Idrætscenter mangler dig til at tage ansvaret for Café Norma 
 
OM OS
I Jetsmark Idrætscenter er vi mere end blot et idrætscenter – vi er et fællesskab, hvor bevægelse, kultur og idræt står i centrum. Vi tror på at skabe et inkluderende og støttende miljø, hvor hver medarbejder har plads til at vokse, både personligt og professionelt.

OM JOBBET  
Café Norma er placeret lige inden for døren, og vores mål er at Caféen byder alle velkommen med åbne arme og et varmt smil. Vi ønsker et værtskab, der sætter standarden for hele centrets gæstfrihed.  

Vi søger en leder på fuld tid til Café Norma. Det er en nyoprettet stilling i en forholdsvis ny organisation, hvor du vil referere direkte til Centerdirektøren. Arbejdstiden vil omfatte både hverdage og weekender, da vi ofte har stævner, arrangementer, træningslejre m.v.  

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver: 
·      Du får ansvaret for den daglige drift af Café Norma, herunder økonomi, bestilling af varer, egenkontrol, sammensætning og udvikling af sortiment m.v.
·      Opbygge samarbejde med Skolecenter Jetsmark omkring madordning
·      Forberedelse af madvarer såsom smørrebrød, sandwich, dagens ret, fremstilling af egne salater m.v.
·      Koordinering af medarbejdere udarbejdelse af vagtplaner samt oplæring af deltids- og ungarbejdere.

Målet er at Café Norma sørger for forplejning i det daglige både til centret og lokalområdet samt til stævner og arrangementer i weekender.

OM DIG  
Vi forventer du er en munter person og en teamplayer, der trives i en flad organisation, hvor vi hjælper og støtter hinanden. Vi leder efter dig – som har let til smil er empatisk med et godt overblik. Du kan rumme forskellige medarbejdere og er klar på at udvikle Cafeen. Du skal være tryg ved ofte at stå alene i køkkenet og selv udføre alle opgaver.

Herudover sætter vi pris på:  
·   Gode samarbejdsevner, med en smittende energi.
·   Erfaring indenfor køkkenarbejde, gerne med ledelseserfaring. 
·   Fortrolig med IT.

Vi tilbyder 
·   Indflydelse – vi værdsætter input fra alle og tilbyder rig mulighed for at påvirke både din egen og caféens fremtid.  
·   En arbejdsplads fyldt med god energi og et arbejdsmiljø med højt til loftet.   
·   En stilling, hvor du vil få ansvaret for udviklingen af Caféen i overensstemmelse med den strategiske retning som er lagt for hele Jetsmark Idrætscenter. 
·   Løn efter kvalifikationer.  
·   Fleksibilitet, vi forstår vigtigheden af work-life balance og tilbyder derfor fleksible arbejdstider.  

Stillingen er ledig nu, og vi ønsker at ansætte dig så hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, og når den rigtige kandidat søger, stopper vi annoncen. Du skal derfor ikke tøve med at sende din ansøgning og CV, hvis du er interesseret!

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til formand for Jetsmark Idrætscenter Inger Kristensen på tlf. 40157545 eller email fmd@jic.dk  

Alle henvendelser og ansøgninger behandles fortroligt.

Du kan læse mere om Jetsmark Idrætscenter på www.jic.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Events