For sommerhusejere


Abonnement for sommerhusejere 2024

Gør dit sommerhus mere attraktivt for turister. Med Jetsmark Idrætscenters abonnement for sommerhuse, kan du tilbyde dine gæster frit at benytte svømmehal, booke badminton eller pickleballbaner, samt træne i det nye fitnesscenter.

Sommerhus med 1-10 personer 1.895 kr.
Er dit sommerhus godkendt til udlejning over 10 personer?
Pris pr. ekstra person over 10. person = 185 kr.

Når abonnementet er betalt kan nøglebrikker til sommerhusets gæster hentes i Jetsmark Idrætscenter. Her får I en introduktion i centrets faciliteter, samt en pdf tilsendt på mail, som I kan printe og lægge frem til jeres gæster, så de selv kan booke baner og læse sig frem til brugen af nøglebrikkerne. 

PGU Fitness åbningstider på www.pgufitness.dk

Svømmehallen kan besøges i de offentlige åbningstider www.jic.dk  

Badminton/Pickleball baner bookes ved at ringe til +45 98 24 77 55. På linket Badminton er der et overblik over ledige tider – op til 14 dage frem. Ketcher, bat og plastikbolde kan lånes mod et depositum på 100 kr., mens Yonex fjerbolde kan købes i centret. Vær opmærksom på at baner, der bookes online via hjemmesiden, koster 100 kr., derfor skal man ringe for gratis booking, når man har sommerhusabonnement.

Aftalen er gyldig til 31.12.24. Jetsmark Idrætscenter tager forbehold for træningslejre, kurser og større arrangementer, hvor vi kan have faciliteterne fuldt booket. Det vil fremgå af åbningstiderne på www.jic.dk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgsansvarlig,
Anette Christiansen på ac@jic.dk eller ring +45 98247555 (tast 3) 

Ansøg abonnement til sommerhus